Viziunea noastra

 

 

Visam la stabilirea unui nou mod in care sa ne bucuram cu totii de tehnologie moderna

 

Lizit s-a nascut din viziunea fondatorilor despre cum arata utilizarea echipamentelor electronice astazi si in viitor.
Am visat ca exista un mod mai bun in care sa ne bucuram de tehnologie. Noi, voi, prietenii nostri - cu totii! Lizit e aici pentru a facilita acest acces la cea mai noua tehnologie, cand vrei si pentru cat timp vrei.

 

 

Produsele electronice sunt deseori foarte scumpe si necesita upgrade-uri de la an la an pentru a fi tot timpul la pas cu ultimele tehnologii. De multe ori, astfel de produse sunt folosite doar de cateva ori pe parcursul unui an si nu isi justifica investitia.

Viziunea si misiunea Lizit este de a oferi o solutie simpla si flexibila pentru utilizatorii de tehnologie care vor sa fie tot timpul la curent si sa detina ultimele modele de electronice, pentru cei care nu vor sa investeasca sume imense in produse electronice ci prefera flexibilitatea, usurinta, si costurile reduse date de inchiriere, dar si pentru cei care vor sa testeze produse sau tehnologii noi si diferite.

 

Cum functioneaza Lizit
 
Alege produsul si durata
Ai de ales din peste 25 de produse si durate de la 1 la 12 luni
 
Te abonezi rapid
Treci rapid prin verificarea identitatii si semnarea digitala a unui acord
 
Livram gratuit in 2-3 zile
Noi livram rapid iar tu te bucuri de noul tau produs fara nicio grija
 
Returnezi produsul
Ridicam produsul de la tine sau poti decide sa extinzi abonamentul
 

 

Promisiunea Lizit

 

Flexibilitate

Iti oferim durate multiple de inchiriere, prelungire fara emotii, renuntare usoara cand vrei tu. Nu punem extra intrebari si nu avem un proces dificil precum cel de credit pentru a obtine produsele.

Cea mai noua tehnologie

Ne dorim sa iti oferim acces la cele mai noi produse de pe piata prin updatarea continua a ofertei, iar conditiile noastre de livrare ale produselor sunt tot timpul in stare noua sau excelenta.

Sustenabilitate

Credem ca prin eficientizarea modului in care ne bucuram cu totii de tehnologie, ajungem sa cheltuim mai eficient si sa cumparam mai putine produse care raman nefolosite pentru o perioada lunga de timp.

 

Cine suntem?