Despre noi


Visam la stabilirea unui nou mod in care sa ne bucuram cu totii de tehnologie moderna

Lizit s-a nascut din viziunea fondatorilor despre cum arata utilizarea echipamentelor electronice astazi si in viitor. Am visat ca exista un mod mai bun in care sa ne bucuram de tehnologie. Noi, voi, prietenii nostri - cu totii! Lizit e aici pentru a facilita acest acces la cea mai noua tehnologie, cand vrei si pentru cat timp vrei.

Produsele electronice sunt deseori foarte scumpe si necesita upgrade-uri de la an la an pentru a fi tot timpul la pas cu ultimele tehnologii. De multe ori, astfel de produse sunt folosite doar de cateva ori pe parcursul unui an si nu isi justifica investitia.

Viziunea si misiunea Lizit este de a oferi o solutie simpla si flexibila pentru utilizatorii de tehnologie care vor sa fie tot timpul la curent si sa detina ultimele modele de electronice, pentru cei care nu vor sa investeasca sume imense in produse electronice ci prefera flexibilitatea, usurinta, si costurile reduse date de inchiriere, dar si pentru cei care vor sa testeze produse sau tehnologii noi si diferite.

Cum functioneaza Lizit

Alege produsul si durata dorita
Alege produsul si durata dorita
Ai de ales din peste 50 de produse si durate de la 1 la 12 luni
Inchiriezi rapid, 100% online
Inchiriezi rapid, 100% online
Treci rapid prin verificarea identitatii si semnarea digitala a unui acord
Livram gratuit in 2-3 zile
Livram gratuit in 2-3 zile
Noi livram rapid iar tu te bucuri de noul tau produs fara nicio grija
La final, returnezi usor produsul
La final, returnezi usor produsul
Ridicam produsul de la tine sau poti decide sa extinzi abonamentul

Promisiunea Lizit

Flexibilitate

Iti oferim durate multiple de inchiriere, prelungire fara emotii, renuntare usoara cand vrei tu. Nu punem extra intrebari si nu avem un proces dificil precum cel de credit pentru a obtine produsele.

Cea mai noua tehnologie

Ne dorim sa iti oferim acces la cele mai noi produse de pe piata prin updatarea continua a ofertei, iar conditiile noastre de livrare ale produselor sunt tot timpul in stare noua sau excelenta.

Sustenabilitate

Credem ca prin eficientizarea modului in care ne bucuram cu totii de tehnologie, ajungem sa cheltuim mai eficient si sa cumparam mai putine produse care raman nefolosite pentru o perioada lunga de timp.

Cine suntem?

Paul Neagoe
Fondator

Paul are experienta in online in Romania fiind coordonator al echipei OLX Romania pentru 3.5 ani, unde a lucrat la cresterea si consolidarea OLX ca cea mai vizitata platforma online din tara. Inainte de asta, Paul a fost consultant in McKinsey.
Gadget preferat - Boxa JBL 300

Andrei Dusu
Fondator

Andrei conduce echipele de produs Google pe Video & Display Advertising in Europa si Orientul Mijlociu. Inainte de asta, Andrei a condus echipele de produs si strategie la OLX in Europa si a fost consultant in McKinsey.
Gadget preferat - Garmin Fenix 6

Dan Puica
Advisor

Dan este in prezent CEO al imobiliare.ro, lider pe piata de imobiliare din Romania. In trecut, Dan a coordonat echipa BestJobs si a avut multiple roluri in OLX Group si in consultanta financiara. Dan este advisor principal Lizit.
Gadget preferat - Oculus VR